O nama

SP „Roloekonomik“ je zastupljena dugi niz godina na našem i inostranom tržištu. Porodična firma koja se razvijala sa potrebama tržišta i uvodila pored osnovne djelatnosti i mnoge druge proizvode u vlastitoj proizvodnji.

Zanatska radnja koja se uspješno zalaže, prvenstveno svojim kvalitetom, ostati u vrhu ponuđača birajući nove proizvode tako što želi ostati prepoznatljiva po dobrom i kvalitetnom proizvodu, izbjegavajući mnoge zamke koje se nude jeftinim proizvodima.

Ostala je i uvijek biće tu isključivo nudeći kvalitet kakav svi mi očekujemo.

Naši proizvodi, koji su mjerilo našeg kvaliteta, nose epitet pouzdanih i dugotrajnih, što zbog konstrukcije i poštivanja visokih standarda prilikom same izrade, to zbog visokog kvaliteta ugrađenih komponenti.

“Kvalitetom ispred” kao slogan zasnovan je zastupljenom razlikom po: sastavu, vrsti i tipom materijala; konstrukcijski mogućim krajnjim izvedbama; izborom boja; načinu rada i paleti ponude.

Posao kojim se bavimo predstavlja porodični biznis, što dodatno pojačava našu obavezu prema klijentima.

Naš proizvodni program obuhvata izradu, montažu, ugradnju i servisiranje svih naših proizvoda, gdje je program usluga formiran tako da možemo zadovoiljiti svaki zahtjev kupca modernog vremena, trenda i kvaliteta.

Visoki kvalitet komponenti, kvalitetna konstrukcija te poštivanje visokih standarda prilikom same izrade, našim proizvodima obezbjeđuju pouzdanost i dugotrajnost.

Kvalitetom ispred!” je parola kojom smo se vodili i kojom ćemo se voditi dalje u našem poslovanju

Pored same izrade i montaže naših proizvoda, bavimo se i njihovom ugradnjom na licu mjesta. Sam proces ugradnje utiče ne samo na izgled i funkcionalnost proizvoda, nego i na izgled prostorije ili objekta na kojem se vrši ugradnja. Nepravilna ugradnja ostavlja loš vizuelni efekat, povećava rizik od kvara ili oštećenja i dovodi u pitanje vijek trajanja proizvoda.

I  ZATO MI

                                 “DAJEMO VIŠE”,

                                                                                JER NASTUPAMO SA

                                                                                                                               “KVALITETOM ISPRED”